Tyvärr inget Årefjällslopp

Det blir inget Årefjällsloppet för mig. På onsdags kvällen började jag känna av en förkylning och det bröt ut och blev värre. Så när mässan var slut för mig i torsdags så åkte jag hemåt och lämnade ett soligt Åre. Riktigt synd med tanke på att jag kände att jag var på gång igen efter senaste förkylning som gjorde att jag fick stå över Vasaloppet. När nästa skidtävling blir känns lite osäkert och det beror på när förkylningen gått över.

Mullsjöskaten

I söndags körde jag skidtävling igen. Det var 4 veckor sedan jag tävlade så det kändes väldigt skönt att äntligen tävla igen efter en långvarig förkylning. Det var en skate tävling på nästan 12 km i fint vårväder. Jag vann med en halvminut. Kul att göra "comback" med en seger. Men jag blev väldigt trött i benen och det kändes av att senast jag körde en skatetävling var förra året....Det märktes givetvis av att jag har varit ifrån tävlandet så länge men det var bra att få detta loppet i kroppen inför kommande helg då avslutningen på ski classics är i Åre. Jag åkte upp till Åre direkt efter tävlingen och checka in på Holliday Club vid midnatt och veckan ut blir det ännu en mässa. 3 mässan på 3 veckor. Så det är inte svårt att fylla dagarnas alla timmar....
Innan målgång. Fotograf: Erik Nero

Mässa

På plats i Borås för mässa.

Inget Vasalopp....

Det känns jättetråkigt att inte kunna ställa upp i årets Vasalopp. Jag drog på mig en ordentlig förkylning samma helg som jag åkte Bessemerloppet. Förkylningen gick ned i luftrören så det har tagit tid innan den började ge med sig. Jag känner mig bättre nu men är inte helt frisk. Jag hoppas jag är helt frisk snart så jag börja träna inför de avslutande skidtävlingarna den här säsongen. Lycka till för er som ska åka Vasaloppet!