SMC event - Rullskidor

Det har gått alldeles för lång tid innan jag uppdaterade min blogg - tyvärr.... Jag har haft fullt upp och lite för mycket att göra. Jag kommer kortfattat berätta i detta inlägg om några löptävlingar som har varit sedan rullskidslägret. Tyvärr missade jag Göteborgsvarvet p g a förkylning som annars brukar vara en av de roligaste löptävlingarna men den brukar ligga alldeles för tidigt på barmarkssäsongen för att jag ska kunna springa speciellt bra. De första löptävlingarna jag sprang i somras sprang jag i en ny sko som jag inte lyckades i. Vid ca 5-6 km in i loppet fick jag väldigt ont i vaderna som jag tror beror på att skon hade alldeles för liten "dropp" för min del. Det ska tilläggas att jag springer en gång i veckan och hade jag sprungit fler pass i veckan kanske jag hade kunnat springa i sådan skor med lite "dropp". Vadproblemet gjorde att jag sprang lite sämre på dessa tävlingar med de nya skorna. Jag bestämde mig för att Kraftprovet i Trollhättan fick bli "sista chansen" för skorna som gick i mitten av juli. Det gick inte där heller och jag kunde knappt gå efter tävlingen.... Så jag tog fram mina gamla Asics och sprang inte ett enda pass innan nästa löptävling, Falkenbergs stadslopp. Där blev det ett mer väntat resultat och tid och jag kände inget i vaderna! Nästa löptävling var det nya loppet på hemmaplan, Tranemoloppet som gick i början av september. Loppet gick bättre än väntat. Jag hade precis blivit frisk från en förkylning men lyckades göra en skaplig tid och vinna loppet före en så duktig löpare som Fernando Dinis, Hälle IF. Jag släppte iväg honom i början av loppet men lyckade komma ikapp honom med drygt 2 km kvar och när det var ca 400 meter kvar ryckte jag och vann med 13 sekunder. Väldigt kul med en seger på hemmaplan inför ganska många i publiken plus att min dotter Mariell och fru Marie blev väldigt glada när jag kom först på upploppet.
 
För 2 veckor sedan hade jag ett väldigt lyckat rullskidsevent med SMC och deras kunder i Stenungsund. Jag vill tacka alla inblandade och speciellt tack till Anders Åhs! Lokaltidningen var på plats och gjorde en kort artikel. Längre ned ser ni text och bild. Våran dag ägnades åt enbart rullskidor och träning. Vi startade dagen med teori som sedan övergick i praktik med tekniska övningar för att sedan fri provåkning av Swenor rullskidor och stavar. Efter det var det dags för en grym lunch med en efterättsbuffé! Efter lunchen var det dags för dagens träningspass där vi fick åka en fin runda i och omkring Stenungsund.
 
Om någon av mina läsare tycker det låter som en roliga dag och vill uppleva en sådan rullskidsdag så hör gärna av er via mail. Min mailadress är markus.tranemoif@gmail.com .
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0